Haaruitval beëindigen is nu eenvoudig met micropigmentatie van de hoofdhuid

Boek voor 12 juni

Alle smp procedures slechts €2000

om de prijsstelling veilig te stellen, moet een aanbetaling van € 500 worden gedaan vóór 1 juni

Scalp Micropigmentatie

Haarlijn
Herstel je teruggetrokken haarlijn met hoofdhuidmicropigmentatie.

Patroon Kaalheid
Versterk en voeg dichtheid toe aan dunner wordende gebieden voor het verschijnen van dik, sterk haar met hoofdhuidmicro

Litteken Camouflage
Verberg de zichtbaarheid van uw haartransplantatie (FUE/FUT) litteken met kleine, op kleur afgestemde haarzakjes

Hoe gaat een behandeling in zijn werk? van A tot Z

Je kunt vrijblijvend een consult aanvragen via deze website door foto’s door te sturen van jezelf of een afspraak te maken voor een gratis advies voor een gepaste behandeling.

Nadat je van ons vernomen hebt wat wij voor je kunnen betekenen en je enthousiast bent kun je eenvoudig via de site of whatsapp met ons een afspraak inplannen voor jouw behandeling.

De grote dag! Je komt bij ons binnenlopen en krijgt meteen een warm hoofdbad en buzzcut onder genot van een drankje.

Nadat je op je gemak bent gesteld zullen de top barbers / haarstylisten samen met je de tijd nemen om een perfecte nieuwe haarlijn te creëren.

Zodra we allen helemaal zeker zijn van jouw nieuwe haarlijn kun je in de comfortabele behandel stoel plaatsnemen en beginnen we het SMP proces!

Een scalp micropigmentatie behandeling bestaat vaak uit 2 tot 3 behandelingen.

Bij de eerste behandeling word zogezegd de fundering voor jouw haar-tattoo gelegd. denk hierbij aan wat meer ruimte tussen impressies en een wat lichter pigment. ook zullen we ruimte openhouden voor de haarlijn door deze niet meteeeen in de eerste sessie te laag te plaatsen. Deze sessie duurt gemiddeld tussen de 3 en 5 uur.

Na een maand kom je terug voor de tweede sessie; nu de fundering er al ligt en jij blij bent met je nieuwe coup zullen we samen kijken of we de haarlijn nog verder kunnen perfectioneren of dat deze al naar wens is. Daarnaast zullen we meer density creëren tussen de impressies door meer stipjes te zetten. Ook zullen we bij deze sessie je haarkleur uitstekend kunnen matchen.

 

De derde sessie is in het algemeen allround perfectioneren. Niet iedereen heeft dit nodig en de afspraak kan ook als ’touch up’ worden gezien en ver in de toekomst worden ingeplanned.

Meest populaire haarlijnen

Prijzen hoofdhuidpigmentatie

Hoeveel kost micropigmentatie van de hoofdhuid?

Een basishaarlijn varieert afhankelijk van hoe ver het haar naar achteren is teruggetrokken. Het is over het algemeen gebaseerd op de Norwood-schaal van mannelijke kaalheid (die professionals gebruiken om de mate van mannelijke kaalheid te meten, en wordt beschouwd als de geaccepteerde standaard bij het beschrijven van haarverlies in het algemeen – American Hair Loss Association). Prijzen variëren van $ 1.200 tot $ 5.000, afhankelijk van het haarverlies, de littekens van de haartransplantatie, de locatie en de kliniek.​

Veel mannen die een SMP-behandeling overwegen, gaan er misschien van uit dat een volledige hoofdbehandeling niet nodig is, maar veel klanten hebben een volledig hoofd nodig, zodat het herstel van de kalende gebieden goed aansluit bij de rest van het haar, waardoor een vloeiende look ontstaat. Door de dichtheid aan de voorkant te herstellen zonder het verlies in andere gebieden aan te pakken, zal de aandacht alleen vestigen op de gebieden waar het haar terugwijkt. Uiteindelijk is het ultieme doel dat wij willen bereiken natuurlijk dat men denkt dat het haar allemaal echt is.

Bij Micro Barber zijn we gespecialiseerd in Scalp Micropigmentation, een behandelingsoptie voor haaruitval die snel in populariteit begon te groeien. Het is bewezen dat SMP een nuttige en effectieve techniek is.

Klaar om uw consult voor hoofdhuidmicropigmentatie in Zwijndrecht te plannen? Neem vandaag nog contact op met Micro Barber, we helpen u graag verder.

LOCATIE

Veerplein 6

3331 LE, Zwijndrecht

SHOP INFO

Dagelijks geopend van 10:00 uur – 22:00

SOCIAL MEDIA