Haaruitval beëindigen is nu eenvoudig met micropigmentatie van de hoofdhuid

Boek voor 12 juni

Alle smp procedures slechts €2000

om de prijsstelling veilig te stellen, moet een aanbetaling van € 500 worden gedaan vóór 1 juni

Scalp Micropigmentatie

Haarlijn
Herstel je teruggetrokken haarlijn met hoofdhuidmicropigmentatie.

Patroon Kaalheid
Versterk en voeg dichtheid toe aan dunner wordende gebieden voor het verschijnen van dik, sterk haar met hoofdhuidmicro

Litteken Camouflage
Verberg de zichtbaarheid van uw haartransplantatie (FUE/FUT) litteken met kleine, op kleur afgestemde haarzakjes

Hoe gaat een behandeling in zijn werk? van A tot Z

Je kunt vrijblijvend een consult aanvragen via deze website door foto’s door te sturen van jezelf of een afspraak te maken voor een gratis advies voor een gepaste behandeling.

Nadat je van ons vernomen hebt wat wij voor je kunnen betekenen en je enthousiast bent kun je eenvoudig via de site of whatsapp met ons een afspraak inplannen voor jouw behandeling.

De grote dag! Je komt bij ons binnenlopen en krijgt meteen een warm hoofdbad en buzzcut onder genot van een drankje.

Nadat je op je gemak bent gesteld zullen de top barbers / haarstylisten samen met je de tijd nemen om een perfecte nieuwe haarlijn te creëren.

Zodra we allen helemaal zeker zijn van jouw nieuwe haarlijn kun je in de comfortabele behandel stoel plaatsnemen en beginnen we het SMP proces!

Een scalp micropigmentatie behandeling bestaat vaak uit 2 tot 3 behandelingen.

Bij de eerste behandeling word zogezegd de fundering voor jouw haar-tattoo gelegd. denk hierbij aan wat meer ruimte tussen impressies en een wat lichter pigment. ook zullen we ruimte openhouden voor de haarlijn door deze niet meteeeen in de eerste sessie te laag te plaatsen. Deze sessie duurt gemiddeld tussen de 3 en 5 uur.

Na een maand kom je terug voor de tweede sessie; nu de fundering er al ligt en jij blij bent met je nieuwe coup zullen we samen kijken of we de haarlijn nog verder kunnen perfectioneren of dat deze al naar wens is. Daarnaast zullen we meer density creëren tussen de impressies door meer stipjes te zetten. Ook zullen we bij deze sessie je haarkleur uitstekend kunnen matchen.

 

De derde sessie is in het algemeen allround perfectioneren. Niet iedereen heeft dit nodig en de afspraak kan ook als ’touch up’ worden gezien en ver in de toekomst worden ingeplanned.

Meest populaire haarlijnen

Prijzen hoofdhuidpigmentatie

Hoeveel kost micropigmentatie van de hoofdhuid?

Een basishaarlijn varieert afhankelijk van hoe ver het haar naar achteren is teruggetrokken. Het is over het algemeen gebaseerd op de Norwood-schaal van mannelijke kaalheid (die professionals gebruiken om de mate van mannelijke kaalheid te meten, en wordt beschouwd als de geaccepteerde standaard bij het beschrijven van haarverlies in het algemeen – American Hair Loss Association). Prijzen variëren van $ 1.200 tot $ 5.000, afhankelijk van het haarverlies, de littekens van de haartransplantatie, de locatie en de kliniek.​

Veel mannen die een SMP-behandeling overwegen, gaan er misschien van uit dat een volledige hoofdbehandeling niet nodig is, maar veel klanten hebben een volledig hoofd nodig, zodat het herstel van de kalende gebieden goed aansluit bij de rest van het haar, waardoor een vloeiende look ontstaat. Door de dichtheid aan de voorkant te herstellen zonder het verlies in andere gebieden aan te pakken, zal de aandacht alleen vestigen op de gebieden waar het haar terugwijkt. Uiteindelijk is het ultieme doel dat wij willen bereiken natuurlijk dat men denkt dat het haar allemaal echt is.

Bij Micro Barber zijn we gespecialiseerd in Scalp Micropigmentation, een behandelingsoptie voor haaruitval die snel in populariteit begon te groeien. Het is bewezen dat SMP een nuttige en effectieve techniek is.

Klaar om uw consult voor hoofdhuidmicropigmentatie in Zwijndrecht te plannen? Neem vandaag nog contact op met Micro Barber, we helpen u graag verder.

HOME

Herstel je teruggetrokken haarlijn

‘Micro Haar Pigmentatie’ is de oplossing om je haardichtheid te vergroten, littekens te camoufleren of een (gedeeltelijk) kaal hoofd te laten lijken op een natuurlijk geschoren kapsel.

 
 
 

MICRO HAAR PIGMENTATIE

Kaalheid beëindigen is nu heel eenvoudig met ‘MHP’

‘Micro Haar Pigmentatie’ is een behandeling waarbij er een ‘geschoren look’ word gecreëerd op gedeeltelijk of volledig kale hoofdhuid d.m.v inkt stipjes die de illusie van haarzakjes / stoppels geven. Tevens is het ook hét alternatief voor een haartransplantatie.

Je komt (gedeeltelijk) kaal onze zaak binnen en gaat vervolgens met een ‘geschoren look‘ naar buiten!

GESCHOREN LOOK

Herstel je teruggetrokken haarlijn met MHP door een compleet nieuwe haarlijn aan te nemen.

DENSITEIT

Voeg dichtheid toe aan dunner wordende gebieden d.m.v een densiteitsbehandeling.

LITTEKEN CAMO

Verberg uw littekens met MHP. We kunnen ze soms bijna 100% optisch wegwerken.

 
 
 
 
 
Voordelen MHP

› Geen operatie
› Minimaal onderhoud
› Budgetvriendelijk
› Geen medicatie
› Meteen een volle look

Nadelen MHP

› MHP ziet er altijd op zijn best uit als de omliggende (overige) haren zijn geschoren. (Het is dus niet mooi als je je haren te lang laat worden.)

› Het voelt niet als echt haar.  MHP is een geweldige manier om de illusie van haar te creëren, maar het zal nog steeds hetzelfde aanvoelen als een kaal hoofd.

 
 
 
 
Moe van kaal zijn?

Krijg de perfecte haarlijn, 100% gegarandeerd, met onze MHP-behandeling speciaal voor jou op maat gemaakt. Geen ineffectieve medicijnen meer. Gewoon resultaten.

Micro Haar Pigmentatie is een niet-invasieve, betaalbare en 100% effectieve oplossing voor haarverlies.

 

TARIEVEN

TARIEVEN

Per zone (1 t/m 7)                       €595
Zone (1 t/m 4)                               €2.000 – €2.500
FUT Litteken Camouflage     €645
FUE Litteken Camouflage     €1.000 – €1.750
Touch up                                        €495
Touch up (binnen 1 jaar)          €245
Touch up (binnen 2 jaar)         €345

 

Micro Haar Pigmentatie

De kosten van procedures voor hoofdhuidmicropigmentatie variëren omdat ieders procedure uniek is. Elke patiënt komt binnen op een ander startpunt, afhankelijk van hun haarverlies, haardichtheid en haarlijn. Omdat haarlijnen op maat worden ontworpen voor elke unieke individuele klant, zullen de procedurevereisten ook variëren (en dus de prijs).

De gemiddelde prijs ligt tussen de €1500,- en €2500,-

U dient een gratis consult aan te vragen om een idee te krijgen van de kosten voor uw procedure. Tijdens dit consult staat u direct in contact met één van onze specialisten en zou dit de perfecte gelegenheid zijn om uw gewenste haarlijn en uiterlijk naar ons te formuleren.

 
MHP OF FUT/FUE?
 

MHP of Haartransplantatie?

 

MHP kost opmerkelijk minder dan haartransplantaties omdat het geen medische procedure is;  MHP is het proces waarbij in feite een kleine hoeveelheid pigment wordt toegevoegd op het dunner wordende/kalvende deel van het hoofd. Het resultaat kan er veel natuurlijker uitzien in vergelijking met een haar transplantatie. De procedure is niet zoals het zetten van een tatoeage, er wordt verschillende specialistische apparatuur gebruikt en een retouchering om de paar jaar zal alles in goede conditie houden.

 
 
 

Micro Haarpigmentatie

Prijsrange

€ 1.500- € 4.200

Niet-chirurgische ingreep

Haar Transplantatie

Prijsrange

€ 5.000 – € 15.000 *

Chirurgische ingreep

WERKWIJZE

Duidelijk en Helder!

In 3 eenvoudige stappen helpt Final Look bij het leveren van een oplossing voor kaalheid die speciaal voor jou is aangepast.

 
 
 
 
 
Stap 1

Krijg een vrijblijvend consult

Om te beginnen, zal ons team jouw haarverlies situatie moeten beoordelen om de beste oplossing te bepalen. Je doet dit door ons een aantal duidelijke foto’s van je schedel te sturen. Nadat we de foto’s aandachtig hebben bestudeerd nemen wij direct contact met je op zodat we jou een behandelplan op maat kunnen presenteren.

Voeg hier een paar foto’s of korte video toe van je schedel. Geen paniek! je bestanden zullen na onze beoordeling direct worden verwijderd.
 
Stap 2

Plan behandelingen in

Nadat je helemaal tevreden bent met het behandelplan, plannen we de behandeling(en) in. Meestal heb je 3 tot 4 sessies nodig, met een tussenpoos van 10-14 dagen om een perfect resultaat te krijgen.

 
Stap 3

Behandeling & Nazorg

Het is behandeltijd! Nadat je samen met één van onze haarstylisten een nieuwe haarlijn hebt getekend wordt de 1e sessie gebruikt om de basis te leggen van de pigmentatie. Na de eerste sessie merk je direct verschil en zie je een vollere look.

De andere sessies worden gebruikt om extra lagen van dichtheid toe te voegen om het uiterlijk van vol, kort haar te creëren maar ook om bijvoorbeeld kleine aanpassingen aan de haarlijn te maken.

We besteden veel tijd aan het blenden van de impressies in je bestaande haar voor een naadloze en natuurlijke look. Ook kunnen we in deze sessies kleine aanpassingen aan de haarlijn maken.

Na je laatste behandeling zullen wij je enkele nazorg instructies geven en hoef je pas na ongeveer 4-6 jaar terug te komen voor een eenmalige touch up.

 
 
 
 

Wij zijn er klaar voor!
Jij ook?

Je nieuwe haarlijn ligt klaar. Laat hem niet wachten..

 
 

MICROPIGMENTATIE

 
Micro Haarpigmentatie
 
 

Micro haar pigmentatie is een behandeling die op een vrijwel pijnloze manier haarverlies en dunner wordend haar camoufleert door kleine ‘stipjes’ op de huid te pigmenteren die niet van echt haar zijn te onderscheiden.. Door het toepassen van deze innovatieve pigmentatie techniek lijkt het net alsof het hoofd hele korte stoppeltjes heeft. Het resultaat is zeer natuurlijk. Het is een uiterst nauwkeurige behandeling waarbij u direct resultaat ziet.

Bij Final Look creëren wij samen met u een gloednieuwe passende haarlijn door middel van Micro Haar Pigmentatie (in het Engels ook wel Scalp Micropigmentation genoemd).

Micro Haar Pigmentatie is een niet-invasieve, betaalbare en 100% effectieve oplossing voor haarverlies.

Het werkt op dezelfde manier als een tatoeage of permanente make-up en zal de illusie van voller haar geven zonder het haarverlies daadwerkelijk te behandelen.

Het is dus ideaal voor mensen die geen zware chirurgische ingreep zoals een haartransplantatie willen ondergaan die tevens ook vaak hoge kosten en risico’s met zich meebrengt.

MHP/SMP is dus een cosmetische tatoeage op de hoofdhuid die onmiddellijk een ‘geschoren look’ / haarlijn creëert of haardichtheid aan dunner wordende gebieden toevoegd.

In slechts twee tot drie sessies herstellen wij samen jouw haaruitval en haarlijn.

 
 
Type behandelingen
 
 

GESCHOREN LOOK

Herstel je teruggetrokken haarlijn met MHP door een compleet nieuwe haarlijn aan te nemen.

DENSITEIT

Voeg dichtheid toe aan dunner wordende gebieden d.m.v een densiteitsbehandeling.

LITTEKEN CAMO

Verberg uw littekens met MHP. We kunnen ze soms bijna 100% optisch wegwerken.

 
 
Waarom Final Look?
 
 

Ons team bestaat uit een tattoo artiest en drie top-barbers met jarenlange ervaring in zowel inkt als haarstyling. Dat is waarom wij precies weten hoe een geweldige haarlijn eruit moet zien en welk pigment deze moet hebben.

finallook.nl

 
 
 
 
Waarom Final Look?
 
 

Ons team bestaat uit een tattoo artiest en drie top-barbers met jarenlange ervaring in haarstyling. Dat is waarom wij precies weten hoe een geweldige haarlijn eruit moet zien en welk pigment deze moet hebben.

RESULTATEN

CONTACT

Om een behandeling in te plannen of je een gratis gepersonaliseerd consult te kunnen bieden dien je het onderstaande formulier volledig in te vullen.

 
 
Voeg hier een paar foto’s of korte video toe van je schedel. Geen paniek! je bestanden zullen na onze beoordeling direct worden verwijderd.
 

Voordelen van een consult:

1) Krijg antwoord op al je vragen omtrent MHP door deskundige beoefenaars

2) Ontvang een MHP-behandelingsofferte

3) Leer meer over het Micro Haarpigmentatie (MHP) proces

4) Bespreek jouw doelen en specifieke haarverlies

 
 

Behandel locatie

 
 

LOCATIE

Veerplein 6

3331 LE, Zwijndrecht

SHOP INFO

Alleen open op afspraak.

SOCIAL MEDIA